10 EYLÜL 2011 CUMARTESİ GÜNÜ 7.KÜÇÜKKUYU KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ’NİN 2. GÜNÜ

10 EYLÜL 2011 CUMARTESİ GÜNÜ 7.KÜÇÜKKUYU KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ’NİN 2. GÜNÜ
Küçükkuyu Belediyesi’nde ki Festival Şenliğinin 2. gününde saat 18:00 ‘de Ülfet Karaca Candır’ın Goblen sergisi’nin açılışı yapıldı. Açılışın hemen ardından Başkanımız Sayın Cengiz Balkan kıymetli Goblen Sanatçısına Plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Sergiyi gezen vatandaşların büyük beğenisi toplayan Karaca, memnuniyetini tatlı tebessümü ile konuklarına aktardı.
İstanbul Beşiktaş Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin dans gösterisi ile renklenen sergi Belde Halkında ki bayanların katkılarıyla ve emekleriyle yaptıkları çeşitli ikramlarla son buldu.
7. Küçükkuyu Kültür ve sanat Festivali’nin 2. gününün akşam programında İstanbul Beşiktaş Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin tekrar gösteri yaptı. Gençlerimizin yaptığı bu gösteri izleyicilerden büyük alkış aldı.
Ardından saat 22:00’de beklenen Ayna Grubunun sahneye çıkmasıyla müzik şöleni başlamış oldu. Ayna Grubunun göstermiş olduğu performans hayranları tarafından büyük beğeni topladı.
Konser sonrası Başkanımız Sayın Cengiz Balkan Değerli Sanatçıya ve Ekibine plaket, çiçek ve yöresel hediyeler takdim etti.