01 EYLÜL 2012 CUMARTESİ GÜNÜ 8.KÜÇÜKKUYU KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 1.GÜNÜ…

01 EYLÜL 2012 CUMARTESİ GÜNÜ 8.KÜÇÜKKUYU KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ 1.GÜNÜ

Küçükkuyu Belediyesinin Festival Şenliği Bergama Bando Takımı Eşliğinde saat 18:00’de Kortej Yürüyüşü ile başlayıp, Cumhuriyet Meydanı’nda ki Atatürk Heykeli’ne çelenk konulması , saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Ardından Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN günün anlam ve önemine istinaden festival konuşmasını gerçekleştirdi. Akabinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel TEKİN’in Konuşması ile Kortej Açılış Töreni son buldu.

Kortej Açılış Töreni’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel TEKİN, Tekirdağ Milletvekili Candan YÜCEER , Çanakkale Milletvekili Ali SARIBAŞ ve Yine Çanakkale Milletvekili Serdar SOYDAN, Balıkesir CHP Milletvekili Haluk Ahmet GÜMÜŞ , CHP Çanakkale İl başkanı Hamza KARAGÖZ, CHP Manisa il Başkanı, CHP Ayvacık ilçe Başkanı Hüseyin ÇELİK, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Kepez Belediye Başkanı Ö.Faruk MUTAN, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin TUNÇER, Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa ÖZACAR, Kumkale Belediye Başkanı Süleyman ERTE, Umurbey Belediye Başkanı Ahmet Vedat ÖZKAN, Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin KAYACIK, Zeytinli Belediye Başkanı S.Hasan ARSLAN, Akçay Belediye Başkanı Cahit İNCEOĞLU, Güre Belediye Başkanı Kamil SAKA, Belediye Meclis Üyeleri, idari Birim Amirleri gibi Bir çok sayıda Değerli insanlar da Festivalimizde, bizleri yalnız bırakmadılar.

Bursa Zafer Halk Oyunları Ekibi’nin muhteşem gösterisiyle renklenen festivalimiz , 19:00 da Ressam ve Belediyemiz Personeli olan Güzel Sanatlar Mezunu arkadaşımız Murat ERDİL’in “Dünden Bugüne” adlı sergisi açıldı. Eski Molvalıların Zeytinyağı Fabrikası ‘nda gerçekleşen açılışta Gürsel TEKİN Ressam Murat ERDİL’e plaket takdiminde bulundu.

Sunuculuğunu Atilla SARAL’ın gerçekleştirdi, Festivalimizin akşam ki programında Bursa Zafer Halk Oyunları Tekrar gösteri yaptı. Ekibe Plaketlerini CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel TEKİN takdim etti. Ardından saat 22:00 de beklenen sanatçı Niran ÜNSAL sahne aldı. Körfezin pek çok yerinden binlerce hayranının Küçükkuyuda ki konserine akın ettiği Niran ÜNSAL, sevenlerine ultulmayacak bir gece yaşattı. Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN Değerli sanatçıya plaket, çiçek ve yöresel hediyeler takdim ederek gece son buldu.