1 TEMMUZ 2012 KABOTAJ BAYRAMI VESİLESİYLE KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ TSM KOROSUNUN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU “DOSTLUK VE BARIŞ” KONSERİ….

1 Temmuz 2012 Kabotaj Bayramı vesilesiyle Küçükkuyu Belediyesi TSM Korosu’nun düzenlemiş olduğu “ Dostluk ve Barış “ konseri belde halkının büyük katılımıyla Sanata ve Sanatçıya Saygı “Erol Evgin” Kültür Merkezi’n de saat 21:30 da gerçekleşti.
Koro şefi Deniz DEMİRCİOĞLU koro üyeleri adına her konuda özveriyle desteklerinden dolayı Değerli Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN’a teşekkür ederek çiçek taktimin de bulundu.
Koronun icra ettiği güzel parçalarla; gelen konuklar adeta müzik şöleni yaşadılar. Ayakta alkışlanan konser üyelerine gecenin sonunda Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN Koro Şefi ve Değerli Koro Üyelerine Çiçek taktimin de bulundu.