Beldemiz liman içinde  düzenlenen etkinliklerle 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 92. yıl kutlandı. Küçükkuyu Belediye Başkanı Sayın Cengiz Balkan’ın, Sahil Güvenlik Komutanlığının, Meclis Üyelerinin ve Küçükkuyu Halkının katılım gösterdiği etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Belediye Başkanımız Saygın Cengiz Balkan yaptı. “1 Temmuz denizlerdeki hakimiyetimizin ve bağımsızlığımızın simgesidir.  Kutlamalara  katılım gösteren vatandaşlarımıza ve gençlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denize çelenk bırakması ardından  yüzme yarışları yapıldı. Denize bırakılan ördek gençler tarafından yakalanırken, yağlı direkten bayrak kapma yarışında da büyük heyecan yaşandı. Yarışmalarda dereceye giren gençlere ödül verildi. Ardından Ilıca Deresi bölgesinde halk plajının mavi bayrak açılışını halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.