0
125

BELEDİYEMİZ, KONTEYNERLERİ İLAÇLAMAYA BAŞLADI

Belediyemiz İlaçlama Birimi tarafından her yaz aylarında düzenli olarak yapılan çöp konteyneri ilaçlamaları başladı.
Belediye İlaçlama Birimi yaz aylarında kara sineklerin çoğalmasını önlemek amacıyla yapılan ilaçlamalara bir yenisi daha eklendi.
Belde genelinde ki bütün çöp konteynerlerinin ilaçlandığı uygulamada kara sinek ve diğer haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların önlenmesi amaçlanıyor. Konteynerlerden gelecek kokuların da önüne geçildiği ilaçlama ile beldemiz daha temiz bir havaya kavuşuyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan, göreve geldiklerinden bugüne kadar temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için gayret ettiklerini söyledi. Her yaz aylarında düzenli olarak ilaçlama yaptıklarını belirten Başkanımız, “Beldemizin bütün cadde ve sokaklarında bulunan konteynerleri kara sineklerin çoğalmasını önlemek amacıyla ilaçlama yapıyoruz. Böylece bu tür haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkların ve zararlı etkilerinin de önüne geçmiş oluyoruz. Yaz aylarında havaların ısınması ile birlikte çöp etrafında çoğalan kara sinekleri yok ederek beldemizde daha sağlıklı bir hava oluşturmuş oluyoruz” diye konuştu.

IMG_6936

IMG_6946