23 NİSAN 2011 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI…

23 NİSAN 2011 ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
Beldemizde 23 Nisan 2012 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı saat 09:00 da Liman içindeki Atatürk Heykeline çelenk sunumu ile başladı. Çelenk Sunma Töreninden sonra, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunun hemen akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla, şanlı bayrağımız göndere çekildi. 23 Nisan 2012 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, temsili olarak Başkanımızın yerine geçen çocuğumuz bu sene Küçükkuyu İlköğretim Okulu 5-B Öğrencilerinden Mert DİKMEN oldu. DİKMEN Güzel temennileri ve konuşmalarıyla Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN’ın da beğenisini topladı.
Daha sonra, saat 10:00 da Cemali Burnaz Spor Tesislerinde bu sene ilki gerçekleşen kutlama töreni başladı. Belediye Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN, Küçükkuyu Jandarma Komutanı Sayın Adem DEMİR ve Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet UĞUZ belde halkının ve çocukların bayramını kutladılar. Kutlamanın ardından Belediye Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını gerçekleştirdi.
Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği bayram kutlama törenine, beldemizde bulunan tüm ilköğretim okulları katıldı. Birbirinden güzel hazırlanan dans gösterileri sergileyen çocuklarımız, yoğun ilgiyle izlendi . ayrıca okullar arasında yapılan yarışmalara ödüllerini Belediye Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN, Küçükkuyu Jandarma Komutanı Sayın Adem DEMİR ve Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet UĞUZ verdi. 23 Nisan 2012 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ,Büyük alkış alan gösterilerin sonunda, bando takımı eşliğinde okullarımızın geçişi ile son buldu.