24 KASIM 2013 ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA YEMEĞİ

24 KASIM 2013 ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA YEMEĞİ

Belediye Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN Öğretmenler Günü dolayısıyla Beldemizde görev yapan ve emekli olan değerli öğretmenlerimizi,24 Kasım 2013 Pazar akşamı Gültur Hotel’de düzenlenen yemekte bir araya getirdi. Öğretmenlerimizin eşli katılımıyla gerçekleşen bu anlamlı gece; Belediye Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasıyla başladı. Ardından gecenin anısına tüm çalışan öğretmenlerimize Başkanımız Plaket takdiminde bulunurken Okul Aile Birliği Başkanı Sayın Hasan KAVRUK’da Başkanımıza okullarımıza yaptığı desteklerden dolayı plaket takdim etti. Daha sonra Konukların yoğun ilgi gösterdiği gece canlı müzik eşliğinde yenen yemeğin ardından son buldu.