24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan tarafından  kıymetli öğretmenlerimize  öğretmenler yemeği düzenlendi.

Küçükkuyu Belediyesi tarafından gelenekselleştirilen “24 Kasım Öğretmenler Günü ”kutlama yemeği bu yılda beldemizde görev yapan ve emekli olan değerli öğretmenlerimizin yoğun katılılımıyla Seğmen Hotel’de gerçekleşti.

Öğretmenlerimizin eşleriyle katılım gösterdiği geceye aynı zamanda  Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz BALKAN  ve eşi Çiğdem BALKAN ,  Küçükkuyu Belediyesi Meclis Üyeleri ve eşleri ve Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun ÇETİN katılım gösterdi.

Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’ın günün anlam ve önemine uygun konuşmasıyla başlayan öğretmenler günü yemeği , Tüm – Emeklisen üyesi emekli öğretmen Mahmut Öktem’in konuşmasıyla ve halk oyunları gösterisiyle  devam etti. Gecenin devamında canlı müzik eşliğinde eğlenen ve dans eden öğretmenlerimiz unutulmaz bir öğretmenler günü kutlaması  yaşadılar.