6 TEMMUZ 2012 CUMA GÜNÜ KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ RESİM KURSU YILSONU KARMA SERGİSİ AÇILDI….

6 Temmuz 2012 Cuma günü Küçükkuyu Belediyesi Resim Kursunun gerçekleştirmiş olduğu “ Kalemden Fırçaya “ karma resim sergisine belde halkının katılımıyla saat 16:00 da gerçekleşti. adeta profesyonel ellerden çıkmış gibi olan tabloların hepsinde ayrı bir başarı öyküsü yatmakta.
Belediyemiz Personellerinden Güzel Sanatlar Mezunu Murat ERDİL tarafından 9 ay boyunca eğitim gören kursiyer öğrencileri, her konuda özveriyle desteklerinden dolayı Değerli Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN’a teşekkür ederek çiçek taktimin de bulundu. Açılışını Başkanımızın gerçekleştirdi sergimiz 1 hafta boyunca sanatsever dostlarımızla buluşacak.