AMFİ TİYATRO TEMEL ATMA TÖRENİ

AMFİ TİYATRO TEMEL ATMA TÖRENİ

BELDEMİZ KÜÇÜKKUYU DA 09 AĞUSTOS 2010 PAZARTESİ AKŞAMI BÜYÜK BİR ŞÖLEN EŞLİĞİNDE GÖKÇETEPE MAHALLESİNDEKİ BELEDİYEMİZE AİT ALANA AMFİ TİYATRO YAPILMASI İÇİN İLK TEMEL ATILDI.BELDEMİZİN KÜLTÜREL YÖNDEN GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK OLAN AMFİ TİYATROMUZUN TEME ATMA TÖRENİNE CHP ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ AHMET KÜÇÜK BAŞTA OLMAK ÜZERE KOMŞU BELEDİYELERİMİZN SAYGIDEĞER BAŞKANLARI İLE İLÇE ÖRGÜT  TEMSİLCİLERİ VE HALKIMIZ KATILDI.AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN DAHA SONRA SÖZÜ CHP ÇANAKKALE MİLLETVEKİLİ AHMET KÜÇÜK’E VERDİ.GÜNÜN ANBLAM VE ÖNEMİNE İLİŞKİN KONUŞMALARDAN SONRA SAHNEYE KÖRFEZİMİZDE SAHNE ALAN GAYE VE ASYA BİRER MİNİ KONSER VERDİ.ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PALYAÇO EŞLİĞİNDE OYUNCAK VE DONDURMA İKRAMI YAPILDI.GELEN MİSAFİRLERİMİZE PİLAV + AYRAN İKRAMIMIZ OLDU.HALKIMIZN YOĞUN BİR KATILIM GÖSTERDİĞİ AÇILIŞTA HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ NEFES KESTİ.AÇILIŞI YAPILAN AMFİ TİYATROMUZ EN KISA ZAMANDA BİTİRİLEREK HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULACAKTIR.