ARAÇ FİLOMUZA BİR ARAÇ DAHA EKLEDİK

ARAÇ FİLOMUZA BİR ARAÇ DAHA EKLEDİK

Kardeş belediyemiz Çankaya Belediyesi, Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’ın girişimleri sayesinde belde halkının hizmetinde çalışmak üzere Mercedes marka çöp kamyonu hibe etti.

Çankaya Belediye Başkanı Sayın Bülent Tanık’ı makamında ziyaret ederek kamyonu teslim alan Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’ın Bülent Tanık’a armağan ettiği birbuçuk metrelik kılıçbalığı büyük ilgi çekti. Bir belediye çalışanının tuttuğu belirtilen kılıçbalığı için teşekkür eden Tanık, daha sonra belediye başkanlarıyla birlikte kılıçbalığını ellerine alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kamyonların teslimi öncesinde, “İç Anadolu Belediyeler Birliği’nin başlatmış olduğu ve Çankaya Belediyesi’nin de aktif olarak yer aldığı dayanışma hareketinin bir yeni etabındayız” diyen Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık daha sonra “kardeş belediyemize kamyonu teslim ediyoruz. Onlar, kendi beldelerinde ülkenin kendilerine sağlamış olduğu olanakların kısıtlılığı nedeniyle eksikliği hissedilen işleri bu dayanışma zinciri üzerinden tamamlayacaklardır. Başarılı olduklarını biliyoruz ve onlara güveniyoruz. Biz de, Çankaya Belediyesi olarak imkanlarımızı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeş Belediyemize buradan sevgi ve selam taşıyın” ifadelerinde bulundu.

Çankaya Belediye Başkanı Sayın Bülent Tanık’ın ardından konuşan Başkanımız Sayın Cengiz Balkan ise “Başarılı, gönlü zengin Bülent Başkanımız bizi onurlandırdı. Biz küçük belediyeler, hizmetlerimizi verirken zorlanıyoruz. Ben yaptıkları özverilerden dolayı Bülent Tanık’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.