BAKIRKÖY BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU KOROSU, ŞEF ÜMİT URKAN YÖNETİMİNDE DİNLEYENLERİYLE BULUŞTU

Bakırköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 30 kişilik kadrosuyla 29 Eylül 2013 Pazar günü Beldemiz Limaniçi’nde verdiği “ DOSTLUK KONSERİ” ile izleyenleriyle buluştu.

Şef Ümit URKAN yönetimindeki Bakırköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu Korosu, özellikle hareketli şarkılar ile Limaniçi’ni dolduran müsikiseverlere keyifli bir gece yaşattılar.

Gecenin sonunda Belediye Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN , Bakırköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Ümit URKAN’a günün anısına plaket verirken, tüm koro üyelerine de çiçek takdiminde bulundu.

9.