BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN YENİ YILA GİRMEDEN ÇALIŞANLARININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ ( 29 Aralık 2014 )

Belediyemiz ile Belediye-İş Sendikası arasında 2015-2016 yılını içeren toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu sözleşmede belediyemiz bünyesinde çalışan işçilere yeni yıl öncesi yüzlerini güldürecek oranda zam yapıldı. Belediye binasında yapılan toplu iş sözleşmesine Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan, Belediye-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Yüksel Özden ile sendika temsilcileri katıldı.

Belediye-İş Sendikası Balıkesir Şube Başkanı Yüksel Özden sözleşmenin imzalanmasından sonra yaptığı açıklama da, “Tabi ki bu sendika sözleşmesini imzalarken, günün şartlarını gündeme alarak hem işçi arkadaşlarımızı hem de belediyemizi düşünerek yaptık. Çalışmalar sonrası çalışanları mutlu edecek bir sözleşme imzaladık. Bu vesileyle Emeğe saygısı ile bilinen Belediye Başkanımızı bir kez daha yürekten kutluyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan ise Belediye-İş Sendikası ile Belediye arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerken, Belediyemiz bünyesinde çalışan işçilerin hak ve hukukunu gözetmek zorunda olduklarını ifade etti.

Başkan Balkan, “Belediye-İş Sendikası ile Belediyemiz arasında 2015-2016 yılı toplu sözleşmesi anlaşmasına varıldı. Hem Belediyemiz hem de bizim işçilerimizin açısından gayet güzel bir sonuç oldu. Var gücüyle çalışan personelimizi yeni yıla girmeden mutlu edebildik ise ne mutlu bize, tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun” diyerek sözlerine son verdi.