BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN VE KÜÇÜKKUYUMUZA GELEN BAŞKAN HAZİNEDAR , ENGELLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI…

“Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz” sloganıyla düzenlenen ve geleneksel hale gelen yaz tatili kampanyası için beldemize gelen engelli vatandaşlarımızı ve refakatçilerini ziyaret etmek amacıyla Beşiktaş Belediyesi Başkanı Av. Murat Hazinedar Küçükkuyumuza geldi.

Engellilerden sorumlu Başkan Danışmanı Şeniz Öztürk , Hukuk ve Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Danışmanı Avukat Onur Kıraç ve Cumhuriyet Gazetesi Muhabiri Erk Acarel ile birlikte gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı Belediye Başkanımız Sayın Cengiz CHP Küçükkuyu Belde Başkanı Selçuk Şahin , Meclis Üyelerimiz Seher Sözen ve Vedat Yalçın ile birlikte Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ,Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar ve Zeytinli Eski Belediye Başkanı Hasan Arslan da gelerek Hazinedar Başkanı karşıladılar. Daha sonra Belediyemize gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’ı makamında ziyaret ederek, beldemiz hakkında istişarede bulundurlar.

Keyifli sohbetin ardından Başkanlar ; Beşiktaş Belediyesinin öncülüğünü ettiği ve beldemize tatil amaçlı gelen engellileri ziyaret ettiler. Onlarla sohbet edip , gönüllerince gün geçiren Başkanlar ayrıca bu etkinlikte katılım gösteren gönüllülere ve eğitimcilere de Teşekkür Belgesi takdim ettiler.

4.