BELEDİYEMİZ, BELDE SAKİNLERİNE SAHİL YOLUNDA YENİ YÜRÜYÜŞ PARKURU KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR…

IMG_7738

Küçükkuyu Limaniçi Yeşil Mendirekte hayata geçecek olan “ Yeşil Mendirek Sahilyolu Projesi” ile sahil şeridin de , yürüme parkur alanları daha da genişleyecek; böylelikle belde sakinleri, ferah yürüyüş parkurlarına ve çehresine uygun oturma üniteleri alanlarına kavuşacak.

Küçükkuyu Limaniçi sahilinin çehresini değiştirecek ve beldemizi çekim merkezi haline getirecek projenin ilk etabında yer alan aydınlatma işlemi gerçekleştirildi. Ardından hala çalışmaları devam eden parke taşı döşeme işlemi ile sahilyolu parkuru kazanılacak. Tabiî ki en son aşamada yürüyüş yapan vatandaşlarımızın dinlenmeleri için oturma üniteleri kazandırılarak parkurumuzu tamamlayacağız.

Belediyemizin prestij projeleri arasında yer alan çalışma kapsamında sahil, çift taraflı olarak tasarlanmıştır. Parkurumuzda bisiklet kullanmak isteyenler, yürüyüş yapmak isteyenler ve hatta balık tutmak isteyenler bu parkuru kullanarak keyifli anlara imza atacaklar.

Turizm, eğitim, spor ve kültür beldesi olarak gelişen Ege’nin Başladığı Yer Olan Güzel Küçükkuyumuz’da önemli bir projeyi hayata geçirme aşamasında olduğumuzu vurgulayan Başkanımız Sayın Cengiz Balkan “ Bu proje turizmin gelişmesi kadar, sahili kullanan yayalar için çok önemli. Vatandaşlarımız ve gelen konuklarımız artık herhangi bir saatte, güven içerisinde ve keyif alarak sahil boyunca yürüyebilecek. Bununla birlikte stres atmak için balık tutarak sahilimiz, sosyalleşen bir mekan haline gelecek. Beldemize ve kıymetli vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” Dedi