BELEDİYEMİZ, BELDEMİZİN MUHTELİF YERLERİNE GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU YAPTIRDI

BELEDİYEMİZ, BELDEMİZİN MUHTELİF YERLERİNE GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU YAPTIRDI

Küçükkuyu Belediye Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN , belde sınırları içerisinde muhtelif yerlere konulmak üzere geri dönüşüm kutusu yaptırdı.

Geri dönüşüm çalışmasının çevreci bir toplumun en iyi göstergesi olduğunu belirten Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN, “Çevre koruma ve güzelleştirme bilincinin bireylere kazandırılması için eğitimin büyük önemi vardır. Bu bakımdan görsel olarak bir bakıma bireylere hatırlatmak ve alışkanlık kazandırmak amacı ile beldemizin muhtelif yerlerine geri dönüşüm kutuları yerleştiriyoruz” dedi.

Kendi imkânlarımızla yapılan geri dönüşüm kutusundan şu anda kadar beldemizin tespit edilen yerlerine dağıtımının yapıldığını ifade eden Başkanımız, bireylerin ellerindeki atıkları bu geri dönüşüm kutularına; özellikle kağıt, cam, plastik ve organik atıkları bu kutulara atarak hem çevreyi kirletmeyecekler hem de doğaya katkı sağlayacaklarını kaydetti.