CHP GENEL BAŞKANI SAYIN DENİZ BAYKAL KÜÇÜKKUYUMUZDA

CHP GENEL BAŞKANI SAYIN DENİZ BAYKAL KÜÇÜKKUYUMUZDA

CHP GENEL BAŞKANNI SAYIN DENİZ BAYKAL 10.07.2009 CUMA GÜNÜ KÜÇÜKKUYU’YA GELEREK BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.HALKIMIZIN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ ZİYARETTE KÜÇÜKKUYU HALKINA SESLENEN SAYIN GENEL BAŞKAN 2009 YEREL SEÇİMLERİNDE CHP OLARAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANAN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN’I TEBRİK EDEREK ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR DİLEDİ.AYRICA KÜÇÜKKUYU HALKINA DA TEŞEKKÜR EDEN SAYIN BAYKAL KENDİSİ İÇİN HAZIRLANAN KÖY KAHVALTISINI DA ÇOK BEĞENDİĞİNİ SÖZLERİNE EKLEDİ.BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN BU ZİYARETTEN ÖTÜRÜ MUTLU VE GURURLU OLDUĞUNU ZATEN SAYIN BAYKAL’IN KENDİLERİNİN  KÜÇÜKKUYU’YA GELMEK İSTEDİĞİNİ MAYIS AYINDA YAPMIŞ OLDUĞU ÇANAKKALE ZİYARETİNDE DİLE GETİRMİŞ OLDUĞUNU DA BELİRTTİ.SAYIN DENİZ BAYKAL HALKIMIZIN ALKIŞLARI VE SEVGİ GÖSTERİLERİ EŞLİĞİNDE BELDEMİZDEN AYRILDI.