HERŞEY KÜÇÜKKUYU İÇİN 30 Nisan 2015 Perşembe günü Herşey Küçükkuyu için düsturuyla yola çıkarak Küçükkuyumuza kazandırmış olduğumuz Yeni Hizmet Garajı’nın ve “ Bu Sokakta Hayat Var “ projesiyle hayat bulan Gülsüm Camgöz Caddesi ile Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlığı Hizmet Binası büyük bir coşku ile açılışları gerçekleşti. Açılış stardımız Yeni Hizmet Garajımızın faaliyete geçirmemizle başladı. Kendi özkaynaklarımızla ve var gücüyle çalışan personelimizle yapılan garajımız Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Sayın Gürsel Tekin ve tüm konuklarımız ile gerçekleşti. Açılışta Başkanımız Sayın Cengiz Balkan günün anlam ve önemine istinaden konuşma yaptı. Konuşmasında “ göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana yani tam 6 yıl her türlü baskı ve zorluğa rağmen yaşadığımız bu topraklara olan borcumuzu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada başta kıymetli hemşerilerim ve misafirlerimizle birlikte hizmet zincirimize 3 yeni proje daha ekliyoruz. Hizmet Garajı açılışımızın ardından Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Hizmet Ofisinin açılışı ile yine akabinde “Bu Sokakta Hayat Var sloganı ile düzenlediğimiz Gülsüm Camgöz Caddemizin açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp, destek verdiğiniz için hepinize minnettarım. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi bir kez daha sunarken yarın 1 Mayıs Emeğin Bayramını da kutlamak istiyorum “Diyerek konuşmasını sonlandırdı. Konuşmanın sonunda belediyemiz tarafından hibe olarak Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça’ya Vidanjör Aracının ve Gülpınar Köy Muhtarı Ünal Karagöz’e Çöp Arabasının anahtarları törenle teslim edildi. Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi belediyemize yol süpürge aracı hediye etti. Ardından kortej eşliğinde Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlığı Hizmet Binası açılışı gerçekleşti. Ard ardına yapılan açılışların en son durağı “ Bu Sokakta Hayat Var “ projesiyle hayat bulan Gülsüm Camgöz Caddesi oldu. Açılışta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Sayın Gürsel Tekin günün anlam ve önemine istinaden konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında ; “ kısıtlı bütçelerle yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı başkanımıza tebrik ediyorum. Umarım 8 Haziran sabahı her şey ülkemiz için daha farklı olacak “ diyerek sözlerine son verdi. açılış sonrası konuklarımız ve belde halkımız Karşıyaka Belediyesi Bando Takımı eşliğinde kortej yürüyüşü yaparak, belediyemiz hizmet binası önüne kadar yürüdüler. Belde halkımız ve konuklarımızı halk oyunu ekibimiz karşıladı. Sergilenen oyun ile daha da renklenen açılış şölenimiz pilav ayran dağıtılması ile son buldu. Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan; Başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Sayın Gürsel Tekin’e , CHP Çanakkale İl Başkanı Hamza Karagöz’e, CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş’a , CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan’a, CHP Çanakkale Milletvekili Adayı Muharrem Erkek ve Bülent Öz’e, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya, CHP Ayvacık İl Genel Meclis Üyesi Ali Akıncı’ya, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’a, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’ya, Kepez Belediye Başkan Yardımcı Adnan Köse’ye ve Meclis Üyelerine, Gelibolu Belediye Başkanı Münir Mustafa ÖZACAR’a, Geyikli Belediye Başkanı Ercan YILMAZ’a , Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer KARATAŞ’a, Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça’ya ve Meclis Üyelerine , Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyelerine, CHP Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram’a, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğretim Elemanı ve CHP Çanakkale Eski Millitvekili Aday Adayı Hikmet Yurteri’ne, Altınoluk Eski Belediye Başkanı Hasan Özpolat’a, Kazdağı ve Madra Dağları Belediyeler Birliği Başkanı ve Eski Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Zeytinli Eski Belediye Başkanı Hasan Arslan’a, Burhaniye Eski Belediye Başkanı Fikret Akova’ya ve Ayvacık Köy Muhtarı’na, CHP Kadın Kollarımıza, CHP Gençlik Kollarımıza ve basınımızın güzide temsilcilerine Teşekkür ediyoruz.