KATI ATIK YÖNETİM BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI KÜÇÜKKUYU’DA YAPILDI

KATI ATIK YÖNETİM BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI KÜÇÜKKUYU’DA YAPILDI
Katı Atık Yönetim Birliği’nin ( TROAS) 2012 yılının ilk Olağanüstü Meclis Toplantısı Küçükkuyu’da yapıldı.

27 Ocak 2012 tarihinde gerçekleşen Katı Atık Yönetim Birliği ( TROAS) 2012 yılının ilk Olağanüstü Meclis Toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ayvacık Belediye Başkanı ve TROAS Birlik Başkanı Mehmet Ünal Şahin Toplantıyı Yönetti.
Toplantıda Fizibilite raporlarının onaylandığını, İller Bankası tarafından kısa bir süre sonra ihale edilip planlamaların başlatılacağı vurgulanarak 2011 yılı içinde yer tahsisi çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.
Toplantıya Çanakkale Vali Vekili Cemal Yıldızer, Başkanımız Sayın Cengiz Balkan, Mahmudiye Belediye Başkanı İbrahim Keskin, Geyikli Belediye Başkanı Metin Salman, Bayramiç Belediye Başkanı İsmail Sakin Tunçer ve birlik üyeleri katıldı.