KİLİTLİ PARKE DÖŞEME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor
Beldemiz sınırları içerisinde bulunan Gökçetepe Mahallesi Zeytinli sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden, Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan yaptığı açıklamada, belediyemizin Fen İşleri Birimi kontrolünde, yüklenici firmaya bağlı ekiplerin yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmaları ara vermeden devam ettiğini belirtti. Yakın bir tarihte mıhlı mevkiinde de kilitli parke taşı döşenme çalışmalarına başlanılacağının müjdesini de değerli halkımıza iletmek isterim” dedi.

Balkan, yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, yolların tam anlamıyla bitmesinden sonra beldemizin modern bir görünüme kavuşacağını söyleyerek, “Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmaların aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.