KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ FUTBOL OKULU AÇILDI

KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ FUTBOL OKULU AÇILDI

Küçükkuyu Belediyesi Futbol Okulu açıldı. Hafta da iki gün Antrenör İbrahim BAL yönetiminde 9-12 yaş arası çocuklara eğitim verilecek. Küçükkuyu Belediyesi Futbol Okulu 45 sporcu ile 18 Eylül 2013 Çarşamba günü ilk antrenmanlarına başladı. 9-12 yaş erkek öğrencilerin kayıt olduğu futbol okulundan alınan bilgilere göre ilginin her geçen gün artacağı belirtildi.

Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN’ın girişimleri sonucu açılan Futbol Okulu İçin”Amacımız gençlerimizin Türkiye ve dünya spor camiasına kazandırılması. Hedefimiz gelecek yıllarda Futbol Akademisi’nde forma giyecek futbolcular yetiştirmek, aynı zamanda rakibe, hakeme, seyirciye saygılı sporcular yetiştirmek” diye konuştu ve tüm futbol oyuncusu adaylarına forma dağıtarak, başarılar diledi.

4..