KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ TİYATRO TOPLULUĞU İZLEYİCİLERDEN TAM PUAN ALDI

Küçükkuyu Belediyesi Tiyatro Topluluğu’nun hazırladığı iki perdelik Aziz Nesin’in “ Biz Adam Olmayız “ isimli tiyatro oyunu Sanata ve Sanatçıya Saygı “ Erol Evgin “ Kültür Merkezi ( Anfi Tiyatro) nde sahnelendi.

24 Mayıs 2014 Cumartesi günü Saat 21:00 de sahne alan Küçükkuyu Belediyesi Tiyatro Topluluğu ilk sahne deneyimleri ile izleyenlerinden tam puan aldı.

Tiyatro gösteriminin sonunda Sanata olan duyarlılığı ile bilinen Başkanımız Sayın Cengiz Balkan özverili çalışmalarından dolayı Tiyatro eğitmeni Özkan Mahir Çuhadar’a çiçek ve plaket takdiminde bulunurken tüm oyunculara da ilk sahneledikleri oyun olduğundan dolayı afişlerini hediye etti ve emeklerinden dolayı tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Ayrıca gecenin sonunda bizleri yalnız bırakmayarak tiyatro gösterimini izlemeye gelen İstanbul Bakırköy El Ele Engelliler Derneği , Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’a ; böylesi güzel bir beldede misafir ettikleri ve engelli kardeşlerimizi de unutmayarak tiyatro gösterimine davet ettikleri için teşekkür ederek plaket takdiminde bulundular.

1..

1.