KÜÇÜKKUYU SAHİL YOLU YÜRÜME PARKURU DUVARLARI, SANATLA RENKLENDİ…

Beldemiz Çam Mahallesi Sahil Yolu Yürüyüş parkuru duvarlarına; belediyemiz Güzel Sanatlar Mezunu Resim Öğretmeni Murat Erdil tarafından hayat verildi.

Beldemizin çehresini güzelleştiren her türlü çalışmaya öncülük eden Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan; “beldemizin estetiğini sanatla bütünleştirip, yaşayanların da memnuniyet duydukları her türlü çalışmalara ev sahipliği yapmasını önemsiyorum. Küçükkuyu sokakları resim ve duvar boyama sanatının güzel örnekleriyle dolu. Sokakların böyle sanat eserlerine ev sahipliği yapması belde kültürü açısından da büyük önem taşıyor.” Dedi.

Yapılan uygulama ile estetik bir görünüme kavuşan sahil şeridi yürüyüş parkuru duvarları, belde halkı tarafından da beğeni ile karşılandı.