KÜÇÜKKUYU’YA HOŞGELDİNİZ “BİNE ATİ LA KÜÇÜKKUYU”

Küçükkuyu’nun Romanya’da ki kardeş şehri Ovidiu kenti, Belediye Başkanı George Skupra beraberinde 30 kişilik bir heyetle 01-02-03-04 Ekim tarihlerinde Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’ın konuğu olarak Küçükkuyumuza geldiler.

Kardeş şehir kapsamında; 2015 Haziran ayı içerisinde bir heyet ile Tatar Türklerinin yoğun olarak yaşadığı Köstence’nin Ovidiu ilçesine kalabalık bir heyetle giden Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’ın davetini kabul eden ilçe Belediye Başkanı George Skupra beraberinde ki heyet ile Küçükkuyumuza geldiler. Heyeti burada başta Başkanımız Sayın Cengiz Balkan, Meclis Üyelerimiz ve personelimiz karşıladı.

İlk gün Başkanlık makamında ağırlanan konuklarımız bugün Programın ikinci gününde misafirlerimiz , hoş geldin programı için Zeytin Kültür Merkezi’nde bir araya geldiler. İki ülkenin Milli Marşlarının söylenmesinden sonra söz alan Başkanlarımız; kardeş iki belediyenin bu sıcak bağlarının daha da kuvvetlendiğini , birlikte güzel projelere imza atacakları vurgulayan başkanlar DOSTLUK mesajı verdiler. Daha sonra karşılıklı plaket ve çeşitli hediye takdimiyle “ Hoş geldiniz Töreni “ son buldu.

Bu gezi kapsamında beldemize konuk olan başta Ovidiu Belediye Başkanı George Skupra ‘ya , Dragan George ‘ye , Mzılu Vıorıca Vojca’ya, Trofım Nanıan’ya, Ilıce Scarlat Laurentıu’ya, Ali Erkin’e, Mocıu Nıcolae’ya, Stan Romıca’ya, Cumpanasu Tudor’a, Posa Dumıtru’ya, Sırbu Marıan’a, Puscasu Gheorghe’ye, Leonte Iulıan’a, Dan Raadu Florın’a, Osman Sinan’a, Al Sevidan’a, Osman Turan’a, Al Zaıtrı Mourad’a, Eserghep Cetin’e, İsmail Bıadın’a, Osman Edvın’a, Osman Aıse Leıla’ya, Osman Negımedın’ya, Bosi Çetin’e, Anefı Gınghız’e katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Farklı dilde de olsak, dostluk ve kardeşlik bağı ile ortak bir paydada buluştuğumuz kardeş belediyemiz Ovidiu ‘yu beldemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu bu vesilesiyle vurgulamak isteriz.

20151002_105359

IMG-20151002-WA0012