KÜÇÜKKUYUYA YENİ MESİRE ALANI KAZANDIRIYORUZ

Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan, Asos kavşağında yaklaşık 1000 m2 lik bir mesire alanı kazandırdıklarını ifade ederek, mesire alanının çok kısa bir süre sonra tamamlanacağını söyledi.

Beldemiz için çok büyük bir şans olduğunu belirten Başkanımız, Ege’nin Başladığı Yer Olan Güzel Küçükkuyumuzun başlangıç noktası olan bu mevkide peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.

“ Küçük bir fidan, büyük bir ülke” sloganı ile beldemizde yeşil alanların artırılması ve sosyal paylaşım ortamı oluşturmak için hayata geçirilecek olan yeni mesire alanı Belediyemiz Park Bahçeler Birimi tarafından temin edilen 30 fıstık çamı dikilip ve can suyuları verilerek yaşanabilir yeşil alan oluşturma gayreti içerisindedir.