ÖĞRENCİLERDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÖĞRENCİLERDEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Küçükkuyu İlköğretim Okulu 4-B sınıfı öğrencileri sınıflarının yenilenmesinde büyük emeği geçen Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’ı makamında ziyaret ederek ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür ettiler.

Sınıf öğretmeni İbrahim Yavaş ile birlikte  Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’ı makamında ziyaret eden öğrenciler daha önce depo olarak kullanılan atıl durumunda ki eski bir sınıfın yeniden kullanıma açılmasına katkı sağlamasından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan’a teşekkür ederek kendilerine bir buket çiçek verdiler.

Gelen öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan “Çocuklarımız bizim Çocuklarımız. Altyapı, parke, yol v.b gibi ihtiyaçlarımız bir şekilde her zaman yapılır. Ancak çocuklarımızın eğitimini sağlıklı yapamazsak bir nesli çökertmiş oluruz. Belediyemizin tüm imkânlarını kullanarak çocuklarımıza sahip çıkacağız” dedi.