SANATA VE SANATÇIYA SAYGI “EROL EVGİN “ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE 10 AĞUSTOS 2012 CUMA GÜNÜ ZEYTİNLİ BELEDİYESİ TİYATRO EKİBİ; 1 PERDELİK TRAJİKOMEK OLAN “ PERİLİ EV” ADLI TİYATRO GÖSTERİMİ İLE, İZLEYENLERE KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI….

Tek perdelik komedi olan “ Perili Ev ”, Küçükkuyu Belediyesi tarafından, 10 Ağustos 2012 Cuma Ramazan Etkinlikleri kapsamında saat 21:30’da Sanata ve Sanatçıya Saygı “EROL EVGİN “ Kültür Merkezi’nde tiyatro seven dostlarımızın beğenisine sunulmuştur.
Belde halkının büyük ilgi gösterdiği tiyatro etkinliği, ayakta alkışlandı.
Tiyatro gösterisi sonunda, Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN Zeytinli Belediyesi Tiyatro Ekibi’ne çiçek ve çeşitli hediye takdiminde bulundu.