SEVGİ, KARDEŞLİK VE BARIŞ İÇİN KARDIĞIMIZ AŞUREMİZİ HEMŞEHRİLERİMİZ İLE PAYLAŞTIK (17.10.2016)

Belediyemiz, Muharrem ayı nedeni ile belediye hizmet binası önünde aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Küçükkuyu Belediyesi’nin manevi değerlere sahip çıkan bir yönetim anlayışında olduğunu ifade eden Başkanımız Sayın Cengiz Balkan, bu nedenle manevi anlamı olan her günü hakkı ile beldemize yaşatmak istediklerini aktardı. Kendi elleri ile vatandaşlarımıza dağıtılan aşurenin de bu kapsamda ikram edildiğini dile getiren Başkanımız, “ sosyal belediyeciliğin yanında maneviyatımız yaşatacak çalışmalara da imza atmaktayız. Dini ve milli olan bütün günlerimizin hakkı ile yaşanması ve maneviyatının insanlarımıza yaşatılması bizlerin asli görevleri arasında yer almaktadır. Bu bakımdan Muharrem ayımızda da aşure dağıtarak vatandaşlarımız ile iç içe olmak istedik” dedi.

Vatandaşlarımızım gösterdikleri ilgiden dolayı memnun olduklarının altını çizen Başkan, bu vesile ile vatandaşlar ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarına dikkat çekti. Bundan sonra da aynı düşünceler ile özel günleri Hemşehrilerimiz ile paylaşmaya devam edeceklerini bildirdi ve “ Böyle günler maneviyatı birlikte yaşandıkça değer bulur ve kıymetlenir. Ayrıca vatandaşlarımız ile birlikte istişare etmemiz açısından da son derece önemlidir. Biz bu günleri fırsat bilerek aynı zamanda hemşehrilerimizin beldemiz ile ilgili beklentilerini de dinliyoruz. Bu bağlamda böyle günlerin anlamı iki kat daha fazla oluyor” şeklinde konuştu.