SN. CENGİZ BALKAN ” TIME DERGİSİ” TARAFINDAN YAPILAN “YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANLARI” ÇALIŞMASINDA, 2012 YILI EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLMİŞTİR.

BAŞKANIMIZ SAYIN CENGİZ BALKAN ÖDÜLE DOYMUYOR

Sayın Cengiz Balkan çalışkan kişiliği ve mütevazı tavırlarıyla yine gündeme oturdu. Time Dergisi okuyucuları arasında yaptığı ankette Küçükkuyu Belediye Başkanı Sayın Cengiz Balkan en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

Siyaset,Bürokrasi,Sivil Toplum Örgütleri,Çalışma Hayatı ve Medya dünyasına yönelik haberleri ile Türkiye’de gündem oluşturan Time Dergisi 10. yılında Türkiye’ye hizmet edenleri Ödüllendirdi.Time Dergisi okurları gönderdikleri mail,mektup ve mesajlarla yılın Devlet Adamı,Siyasetcisini,Milletvekillerini Belediye Başkanlarını Gazetecilerini ve Muhabirlerini belirledi.Ankara Büyük Sürmeli Hotelde yapılan ödül töreninde Yılın Devlet Adamı ödülüne TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başkan Vekili Mehmet Sağlam,Yılın Bakanları ödülüne ise Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Enerji Bakanı Taner Yıldız layık görüldü.Yılın Başarılı Valiliğine ise İzmir Valisi Cahit Kıraç seçildi.Yılın Başarılı 10 Milletvekili arasında Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş’ta yer aldı. Adana,Bursa,Kayseri gibi Büyükşehir Belediye Başkanlarının ödül kazandığı yarışmada Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan’da dev belediyelerle birlikte dereceye girip ödülünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun elinden aldı.Türkiye’de şuan görevde bulunan 3 bin 225 belediye arasından Küçükkuyu’nun da başarılı belediyeler arasında yer alması,Cengiz Balkan’ın başarılı olduğunun ispatı olarak değerlendirildi.