SODEM ÇANAKKALE’DE TOPLANDI( 17 Kasım 2014 )

Sosyal demokrat belediyelerin ortak amaçlarına hizmet etmesi için kurulan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin ( SODEM ) bölge toplantısı, 17 Kasım 2014 Pazartesi günü Çanakkale Belediyesi’nin ev sahipliğinde Çanakkale Belediyesi meclis salonunda yapıldı.

Sodem Yönetim Kurulu Başkanı Tunç Soyer ( Seferhisar Belediye Başkanı ) ve Onursal Başkan Selami Öztürk’ün bilgilendirmede bulunduğu toplantıya Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan , Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan , Geyikli Belediye Başkanı Ercan Yılmaz , Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık , Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş , Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça ve SODEM yetkilileri katıldı.

Belediyelerin işbirliği yapabileceği ortamı geliştirmek, bilgi ve proje paylaşımları gerçekleştirmek,ortak faaliyetler düzenlemek ,belediyelerin sorunlarına yardımcı olacak faaliyetler geliştirilmek ve belediyelerin hizmet kapasitesini arttırmak amacıyla kurulan birliğin Çanakkale’deki toplantısında birlik faaliyetleri üzerine bilgilendirme yapılırken, işbirliği konularında alışverişinde bulunuldu.

indir

sodem-1-710x420