ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN BELDEMİZE GELİŞİNİN 81. YILDÖNÜMÜNÜ ANMA PROGRAMI HALKIMIZIN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ…

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 14 Nisan 1934 yılında Küçükkuyumuza gelerek kahve içip beldemiz halkı ile sohbet edişinin 81. yıldönümü belediyemiz tarafından anlamlı bir şekilde kutlandı.

14 Nisan 2015 Salı Günü saat 19:30 de Küçükkuyu Belediyesi Zeytin Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkiliğimizde; belde halkına günün anlamına uygun olarak kahve ikramında bulunuldu.

Ardından Şef Abdullah Sanrı yönetimindeki Küçükkuyu Belediyesi TSM Korosu; “ 14 Nisan da ki tüm şarkılar Atamıza “ konseriyle beldemizde unutulmayacak bir konser verdiler.

Ayakta alkışlanan Konser üyelerine etkinliğin sonunda Belediye Başkanımız Sayın Cengiz BALKAN , günün anlamına uygun olarak kahve fincanı hediye etti ve konser “ Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa “ Marşını tek bir yürek olarak, bir ağızdan okunmasıyla son buldu.