BELEDİYE ENCÜMENİNİN 16.10.2025 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.
TÜM HALKIMIZA İLAN OLUNUR.
KARAR NO:203
KARAR ÖZETİ: Tespit Tutanağı
Zabıta Amirliğinin 14.10.2025 tarih ve 28545 sayılı yazısı ile teklif edilen; Küçükkuyu Beldesi, Sah** Mahallesi, Gül*** Cam*** Caddesi, Pak*** Hanım Sokak, No: * adresinde bulunan Ş** Marketler Ticaret A.Ş isimli market işletmesinde son tüketim tarihi geçmiş ürünler bulunduğu tespit edilerek yapılan işleme dair Belediyemiz Zabıta Amirliğinden görevli personelce 14/10/2025 tarih ve 000195 Nolu Zabıt Varakası düzenlenmiş olup; düzenlenen tespit tutanağına istinaden; 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun 32. Maddesi gereği (Vergi Kimlik No:814*******) Ş** Marketler Ticaret A.Ş. isimli şirkete 2.953,00 TL para cezası verilmesine ve cezanın tebliğ tarihinden itibaren 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu hükümlerine göre tahsil edilmesine; ödenmemesi durumunda aynı kanunun ilgili maddelerinin uygulanmasına Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.
KARAR NO:204
KARAR ÖZETİ: Tespit Tutanağı
Zabıta Amirliğinin 14.10.2025 tarih ve 28546 sayılı yazısı ile teklif edilen; Küçükkuyu Beldesi, Sah** Mahallesi, Ata**** Caddesi, No: * adresinde bulunan Ş** Marketler Ticaret A.Ş isimli market işletmesinde son tüketim tarihi geçmiş ürünler bulunduğu tespit edilerek yapılan işleme dair Belediyemiz Zabıta Amirliğinden görevli personelce 14/10/2025 tarih ve 000194 Nolu Zabıt Varakası düzenlenmiş olup; düzenlenen tespit tutanağına istinaden; 5326 Sayılı Kabahatler Kanununun 32. Maddesi gereği (Vergi Kimlik No:814*******) Ş** Marketler Ticaret A.Ş. isimli şirkete 2.953,00 TL para cezası verilmesine ve cezanın tebliğ tarihinden itibaren 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu hükümlerine göre tahsil edilmesine; ödenmemesi durumunda aynı kanunun ilgili maddelerinin uygulanmasına Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.
KARAR NO:205
KARAR ÖZETİ: Genel
Fen İşleri Müdürlüğünün 16.10.2025 tarih ve 28571 sayılı yazısı ile teklif edilen; Mülkiyeti Belediyemize ait zeytinliklerin ve park, otopark, yeşil alan yol, dere boşluğu ve imarla oluşan kamuya bedelsiz terkin edilmiş yerlerde kalan zeytin ağaçlarından yapılan keşif zeytin miktarının 5000 kilogramının ayrılarak belediyemiz personelince toplatılmasına ilgili mevzuat göz önünde bulundurularak zeytin zeytinyağına dönüştürülmesi için gerekli mal malzeme ve hizmetin alınmasına elde edilen ürünlerin yöremizin tanıtımı için yapılacak olan festivallere ve etkinliklere gelen misafirlere zeytin ve zeytinyağı olarak ikram edilmek üzere ayrılmasına, yapılan keşif miktarının geriye kalan kısımlarının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu doğrultusunda kaimelere bölünerek ihaleye çıkılmasına, ihaleye katılan olmaması halinde zeytin mahsulünün hava şartları ve hasat zaman aralığı göz önünde bulundurularak dökülme ve ziyan olma riski yüksek olması sebebiyle maddi değer kaybına yol açmaması için tüm zeytinlerin belediyemiz personelince toplatılmasına veya belediyemizin hizmet akışının aksama yaşanma ihtimali durumuna karşı gerek görüldüğü taktirde yevmiyeci hizmet alımı yapılmasının uygunluğuna Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.








