22-25 HAZİRAN 2012 DE GERÇEKLEŞEN 2. ARCHİPELAGOS TÜRK- YUNAN TİCARET VE KÜLTÜR FESTİVALİ’N DE KÜÇÜKKUYU BELEDİYESİ STANDINA BÜYÜK İLGİ

Yunanistan’ın Midilli’de (Lesvos) Adasında yapılan 2.Archipelagos Türk-Yunan Ticaret ve Kültür Fuarı’n da Küçükkuyu Belediyesi’nin kurduğu standa Yunanlılar büyük ilgi gösterdi.

Çanakkale, Balıkesir ve İzmir bölgesinden Ticaret Odaları , Belediyeler ve Ticari Birliklerin katıldığı fuar 22-25 Haziran tarihine kadar ziyaretçilerini ağırladı .
Ege bölgesinin iş adamlarının ve belediyelerini bir araya getiren fuarda toplam 58 stand yer aldı. 20 Türk standının bulunduğu Fuarda Küçükkuyu Belediyesi standı yöresel tanıtımıyla büyük ilgi gördü .
Küçükkuyu Belediyesi standın da Midilli halkına İngilizce hazırlanan tanıtım dergileri ve çeşitli el emeği ürünler tanıtım amaçlı dağıtıldı.
2.Archipelagos Türk-Yunan Ticaret ve Kültür Fuarına Belediyemizi temsilen, Küçükkuyu Belediyesi Meclis Üyelerinden Seher SÖZEN ve Soydan UĞURLU Midilli halkına “Her iki ülkenin insanları olarak hepimiz bugün burada; kültürlerimizi tanımak, tanıtırken de saygı noktasında dostluğumuzu pekiştirmek adına bu festivalde birleşmiş bulunmaktayız.”dedi.