CEMALİ BURNAZ SPOR TESİSİ ÇİMLENDİ

Küçükkuyu’da futbol sahası çimleme çalışmaları bitti

Cemali Burnaz Spor Tesisi futbol sahası çimleme çalışmaları nihai sonuca ulaştı. Çimlendirme çalışmasını yerinde inceleyen Küçükkuyu Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Balkan, “Sahanın çimlendirilmesinde büyük payı olan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a Ege’nin Başladığı Yer KÜÇÜKKUYU bülteni aracılığıyla teşekkür ediyoruz.
7 Bin 500 metre kare alanın en iyi kalite çim ile çimlendirme çalışmaları, yeni yıl öncesinde gençlerimize armağanımız olsun dedik ve çalışmalarımızı tüm hızıyla aralıksız gerçekleştirdik. Çimlerin toprak ile kaynaşmasından sonra Mart ayı içinde spor yapmaya uygun hale gelecek” dedi.

Küçükkuyu Gençlerbirliği Spor Başkanı Burak Tahmaz, “ Bize hayal gibi gelen projeyi bir Başkanımız bir ay içinde; önce zemini hazırlanıp ardından çimlendirilmesi ile gerçeğe dönüştürdü, kendilerine gençlerimiz ve sahsım adına şükranlarımızı iletmek istiyorum” diye konuştu.

IMG-20151211-WA0011