02.05.2024 TARİHLİ BELEDİYE ENCÜMEN KARARLARI İLANI.

BELEDİYE ENCÜMENİNİN 02.05.2024 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

KARAR NO: 64

KARAR ÖZETİ: Kurumumuz kanalizasyon sistemine ilgili taşınmazlarını bağlatmak için yazılı başvuruda bulunanların dilekçesinin görüşülmesi.

Fen İşleri Müdürlüğünün 02.05.2024  tarih ve 15014 sayılı yazısı ile teklif edilen; Kurumumuz kanalizasyon sistemine ilgili taşınmazlarını bağlatmak için yazılı başvuruda bulunan, aşağıda ismi belirtilen dilekçe sahiplerinin talebi uygun görüldüğünden; taşınmazlarının atık sularının Belediyemiz kanalizasyon sistemine bağlatma işlemini Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü gözetiminde ve her türlü masrafın ilgillerince karşılanması şartıyla uygun olduğuna Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

H**** A***** Ö**********: Küçükkuyu Beldesi, M**** M********, S****** D****** C******, Y**** E*** S****, No:**, 233 Ada, 9 Parsel

E*** Y**** Adına Vekaleten M***** N*** A*****: Küçükkuyu Beldesi, G******** M*******,153 Ada, 14 Parsel

H****** S******: S**** M********, S******** S****** C*******, No: 3*-*

KARAR NO: 65

KARAR ÖZETİ: Fosseptiklerin Kurumumuz vidanjörleri ile çekilerek su faturalarına eklenmesi konusu.

Fen İşleri Müdürlüğünün 02.05.2024 tarih ve 15027 sayılı yazısı ile teklif edilen; Kurumumuza başvuruda bulunan aşağıda ismi ve açık adresi belirtilen malik sahiplerinin bina fosseptiklerinin Belediyemize ait vidanjörler tarafından çekilmesi ve su bedelinin faturalarına eklenerek tahsil edilmesine dair talepleri; Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde mevcut vidanjör motorunun çekim esnasında depo içerisinde bulunan atıklar sebebiyle aşırı zorlanması, belirtilen adreslere ulaşımın zorluğu ve beraberinde yaşanacak zaman kaybıda göz önüne alınarak; ilgililerinin vidanjör çekim taleplerinin uygun görülmediğine Encümenimizce oy birliği ile karar verildi.

Y***** I***: Küçükkuyu Beldesi, M**** M********, K******* S****, No:*  Daire:*

F**** N***** K***: Küçükkuyu Beldesi, M**** M*******, G**** *. Sokak, K****** V******** * Blok, 224 Ada, 1 Parsel

N****** K****: Küçükkuyu Beldesi, M**** M********, G**** *. Sokak, K****** V******** *  Blok, 224 Ada, 1 Parsel